Ciuperci umplute cu quinoa

Printeaza

Ciuperci umplute cu quinoa din: quinoa, parmeza, usturoi, ceapa verde, busuioc, rosii uscate, ciuperci, ulei de masline.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu quinoa

  • 1/4 ceasca de quinoa
  • 1/2 ceasca de parmezan
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 2 linguri de ceapa verde, tocata
  • 2 linguri de busuioc proaspat, tocat
  • 2 linguri rosii uscate
  • 24 ciuperci
  • 2 linguri de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Adaugati quinoa si ½ ceasca apa intr-o cratita mica. Aduceti la foc mic, iar cand da in clocot puneti capacul si gatiti timp de 15 minute. Adaugati parmezan, usturoi, ceapa verde si busuioc intr-un bol mic.

Adaugati quinoa si rosiile, se amesteca bine. Umpleti ciupercile, asezati intr-o tava si stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptor pentru 25 minute.

Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.