Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Printeaza

Ciuperci umplute cu oua de prepelita din: ciuperci, oua de prepelita, ardei, morcov, usturoi, unt, patrunjel, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu oua de prepelita

  • 500 g ciuperci
  • 20 ouă de prepeliţă
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov usturoi verde
  • 30 g unt pătrunjel
  • mărar
  • sare de mare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală, apoi se îndepărtează picioruşele, care se toacă mărunt şi se folosesc pen tru umplutură.
Legumele se curăţă, se spală şi se taie mărunt.

Intr-o tigaie se încinge puţin ulei şi se călesc legumele timp de 2-3 minute, în unt topit. Se condimentează cu sare şi piper.

Se încinge cuptorul la 190 °C. Se umplu ciupercile cu amestecul de legume şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dau la cuptor cca 20 min.

Se scoate tava din cuptor şi peste fiecare ciupercă se adaugă câte un ou de prepeliţă. Se dă tava din nou la cuptor, cca 10 min. Ciupercile umplute se servesc calde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.