Ciuperci umplute cu orez si cascaval

Printeaza

Ciuperci umplute cu orez si cascaval din: ciuperci, ulei, ceapa, orez, rosii, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_orez_si_cascaval

  • 4 ciuperci mari
  • 2 linguri ulei
  • ceapa verde tocată, după gust
  • 150 g orez fiert
  • 1/2 ceapă tocată
  • 1 legătură pătrunjel tocat
  • 4-5 roşii deshidratate, feliate
  • caşcaval vegetal, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşti cuptorul.

Speli bine ciupercile, le scoţi codiţele şi le usuci pe un prosop de hârtie. Amesteci orezul cu ceapa, roşiile deshidratate, codiţele de ciuperci tocate şi pătrunjelul. Le căleşti într-o tigaie, 1-2 minute, în puţin ulei, presari sare şi piper, după gust.

Umpli ciupercile cu această’compoziţie, razi caşcavalul pe deasupra şi le dai la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei, 10-15 minute. Serveşti imediat.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciuperci umplute cu orez si cascaval
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.