Ciuperci umplute cu crema de branza

Printeaza

Ciuperci umplute cu crema de branza din: ciuperci, ceapa, sare, piper, unt, crema de branza, carne de pui, mozzarella.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu crema de branza

  • 1 ½ kg ciuperci proaspete
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • ½ lingurița de sare
  • ⅛ lingurita piper negru
  • 2 linguri unt
  • crema de branza
  • 1 conserva carne de pui
  • ¾ cana branza mozzarella rasa

 

Mod de preparare:

Spalati si curatati ciupercile. Indepartati tulpina. Tocati tulpinile marunt. Sotati ciupercile si ceapa in unt 10-12 minute.

Adaugați ½ lingurița de sare. Intr-un bol adaugati crema de branza si carnea de pui. Asezonati cu ⅛ lingurita piper negru proaspat macinat, apoi amestecati bine.

Se adauga amestecul de ciuperci si ceapa in amestecul de crema de branza cu pui si se amesteca pana se combina. Umpleti ciupercile. Presarati mozzarella rasa si puneti intr-o tava in cuptor pentru 10-12 minute la 200C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.