Ciuperci umplute cu carnati afumati

Printeaza

Ciuperci umplute cu carnati afumati din: unt, ulei, ceapa, ciuperci, sunca, cascaval, carnat, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu carnati afumati

  • 100 g unt
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 16 ciuperci potrivit de mari
  • 400 g şuncă sau salam de şuncă
  • 400 g caşcaval
  • 1 cârnat uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile de pieliţa albă şi de codiţe, le aşezi în tavă, le ungi cu puţin unt în interior, le sărezi şi le dai la copt.

Intre timp, pregăteşti umplutura: Pui uleiul într-o cratiţă pe foc mic, adaugi ceapa tăiată mărunt, codiţele tăiate cubuleţe şi le laşi să se înmoaie puţin. Apoi adaugi şi condimentezi totul cu sare şi piper.

Scoţi tava din cuptor, umpli ciupercile cu această compoziţie, tai cârnatul de circa 3-4 cm lungime şi îl aşezi în tavă printre ciuperci, apoi le dai din nou la cuptor până se auresc puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.