Ciuperci umplute cu branza de vaci

Printeaza

Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ingrediente:Ciuperci umplute cu branza de vaci

  • 15-16 ciuperci mai mari (albe) din soiul Champignon
  • 1 ceapă potrivită
  • 1-2 morcovi
  • 150-200 brânză de vaci
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper după gust
  • ulei pentru călit ceapa

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi ciupercile, iar codiţele le rupi i le tai mărunt. Opăreşti pălăriile 1-2 minute în apă clocotită, le scoţi şi le laşi la scurs. Tai mărunt ceapa, iar morcovii curăţaţi îi dai pe răzătoarea mare. Căleşti ceapa, adaugi morcovul ras şi după ce s-au înmuiat, pui şi codiţele de ciuperci tăiate mărunt.

Căleşti în continuare până scade bine şi laşi la răcit. Mărunţeşti bine brânza de vaci cu fur­culiţa, o adaugi peste compoziţia rece, pui mărarul tăiat mărunt şi potriveşti de sare şi piper, după gust.

Cu această compoziţie vei umple pălăriile de ciuperci (pune compoziţia cu vârf, pentru că se mai lasă ia cuptor). Ungi un vas cu foarte puţin ulei, aşezi ciupercile umplute şi le dai la cuptor pentru 30-40 de minute.

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Poftă bună!

1 comentariu

  1. As face si eu ciuperci umplute cu branza de vaci; arata bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.