Ciuperci umplute cu bacon

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de ciuperci umplute cu bacon din: ciuperci, oua, ulei, marar verde, slanina, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu bacon

  • ciuperci de cultura mari
  • 4 oua
  • ulei
  • 1 legatura marar verde
  • 4 felii slaninuta, bacon sau sunca
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ciupercile, tăiaţi-le picioruşele şi spălaţi-le. Opăriţi-le apoi timp de 3 minute cu apă sărată clocotită. Scoateţi-le din apă şi lăsaţi- le la scurs sau ştergeţi-le după ce s-au răcit.

Prăjiţi în ulei feliile de şuncă, bacon sau siăninuţă, tăiate în cubuleţe. Scoateţi-le apoi pe şervetele, pentru a elimina grăsimea de prisos.

Puneţi în tigaie ciuper­cile în care aţi repartizat în mod egal cubuleţe de şuncă, prăjiţi-le timp de 3 minute, apoi spargeţi în fiecare câte un ou.

Săraţi, piperaţi şi acoperiţi tigaia cu capac. Lăsaţi să se prăjească la foc potrivit.

Când ouăle s-au închegat, luaţi vasul de pe foc, puneţi ciupercile umplute în farfurii şi presăraţi deasupra mărar verde tocat mărunt.

Ciuperci umplute cu bacon

Ciuperci umplute cu bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.