Ciuperci umplute cu bacon si cascaval

Printeaza

Ciuperci umplute cu bacon si cascaval din: ciuperci, bacon, cascaval, unt, rosii, smantana, salata.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu bacon si cascaval

  • un kg ciuperci albe, proaspete
  • o ceapă
  • 150 g bacon
  • 200 g caşcaval
  • 50 g unt
  • 5-6 roşii mici
  • o salată, după gust
  • 100 ml smântână

 

Mod de preparare:

Ciupercilor li se scot picioruşele, care se spală şi se toacă mărunt. Pălăriile ciupercilor se răzuie în interior cu o linguriţă.

In unt topit se călesc ceapa, picioruşele ciupercilor mărunţite şi baconul tăiate mărunt. Se lasă 10 minute.

Se umplu pălăriile ciupercilor cu amestecul de ceapă, se repartizează caşcaval deasupra şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute. Se servesc cu salată, roşii şi smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.