Ciuperci umplute cu ardei

Printeaza

Ciuperci umplute cu ardei din: ciuperci, ardei, dovlecel, morcov, ceapa, sunca, cimbru, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu ardei

  • 8 ciuperci cu pălăria mare
  • un dovlecel
  • un morcov
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • 150 g şuncă
  • cimbru
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa, dovlecelul şi ardeiul, toate tăiate mărunt, împreună cu morcovul ras se pun la călit în două linguri de ulei.

Intre timp, picioruşele ciupercilor se taie mărunt şi se adaugă peste legume. Se lasă 10 minute, se trage vasul de pe foc şi se adaugă şunca tăiată mărunt.

Se potriveşte gustul de sare, piper, cimbru, se adaugă pătrunjelul tocat şi se umplu pălăriile. Se aşază ciupercile într-un vas de cuptor, se stropesc cu uleiul rămas, se adaugă şi vinul şi se lasă 20 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciuperci umplute cu ardei
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.