Ciuperci umplute cu ardei, ceapa si usturoi

Printeaza

Ciuperci umplute cu ardei, ceapa si usturoi din: ciuperci, rosii, ardei capia, ardei grasi, ceapa, usturoi, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_ardei_ceapa_si_usturoi

  • 8 ciuperci mari
  • 3-4 rosii
  • 2 ardei capia
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi aureşte-o în puţin ulei încins împreună cu usturoiul feliat. Curăţă ciupercile şi taie mărunt picioruşele. Adaugă peste ceapă ardeii tăiaţi julien şi picioruşele, iar după ce s-au înmuiat, pune roşiile tocate mărunt.

Sărează şi piperează după gust, presară puţin cimbru şi lasă să scadă sosi Umple pălăriile ciupercilor cu amestecul de legume şi aşază-le într-o tavă. Dă la cuptor 15-20 de minute. Serveşte cu pâine prăjită sau felii de mămăligă rece trase în puţin ulei de măsline.

Ciuperci umplute cu ardei, ceapa si usturoi

Ciuperci_umplute_cu_ardei_ceapa_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.