Ciuperci salbatice la tigaie

Printeaza

Ciuperci salbatice la tigaie din: ciuperci salbatice, unt, usturoi, patrunjel, sare, piper, ulei, ou, paine.

Ingrediente:Ciuperci salbatice la tigaie

  • 1 mana ciuperci salbatice
  • putin unt
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura patrunjel
  • sare, piper
  • ulei
  • 1 ou
  • 1 felie paine

Mod de preparare:

Spală ciupercile sălbatice, apoi taie-le în jumâtâti sau în bucăţi pe cele mai mari dintre ele. Topeşte puţin unt într-o tigaie mică, pune în ea ciupercile împreună cu 2 căţei de usturoi zdrobiţi si 1 lingură de pătrunjel tocat si câleste-le până când devin aurii.

Asezonează din abundenţă, apoi împinge ciupercile înspre marginile tigaii. Adaugă puţin ulei în partea goală a tigăii si, în timp ce o înclini într-o parte si alta, sparge 1 ou în acel spaţiu.

Prăjeste-l cât de tare vrei, în timp ce prăjeşti si o felie groasă de pâine.

Asază ciupercile pe felia de pâine, pune deasupra oul ochi si asezonează din nou înainte de a servi.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi palc ciupercile la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.