Ciuperci pane (varianta)

Printeaza

Ciuperci pane

Ciuperci pane

Ingrediente:

  • 500 g de ciuperci
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • frunze de pătrunjel
  • sare
  • ulei pentru prăjit

Preparare:

Ciupercile se curăţă şi se spală. Se vor folosi doar pălăriile, care se lasă să se zvânte pe un şervet.

Se presară cu sare, apoi se dau prin făină, ou bătut amestecat cu verdeaţă tocată şi pesmet.

„Pălăriile” se prăjesc în ulei fierbinte. Pot fi servite cu orez fiert şi cu sos tartar.

Ciuperci pane.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ador ciupercile pane. O sa incerc si eu reteta voastra. O sa folosesc ciuperci Champignon.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.