Ciuperci pane aromate

Printeaza

Ciuperci pane aromate din: ciuperci, faina, fulgi de porumb, oua, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci pane aromate

  • 400 g ciuperci champignon
  • 100 g făină
  • 50 g fulgi de porumb
  • 2 ouă
  • 2 linguri lapte
  • 150 g pesmet
  • 1 linguriţă pudră de usturoi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Bate ouăle cu sare şi piper. Adaugă pudra de usturoi şi laptele. Dă ciupercile prin făină, pe urmă prin amestecul de ou şi, la final, prin pesmetul amestecat cu fulgii de porumb (uşor striviţi).

Prăjeşte-le în baie de ulei până devin aurii.

Serveşte-le ca atare sau cu un sos de iaurt.

 

Pofat buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.