Ciuperci la cuptor cu caşcaval vegetal

Printeaza

Ingrediente:Ciuperci la cuptor cu caşcaval vegetal

  • 1,2 kg ciuperci
  • 100 g unt
  • 150 caşcaval vegetal
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Se folosesc ciuperci cărnoase şi întregi, care se curăţă, se spală, li se rup codiţele şi se pun în tava de la cuptor, în care se aşază o hârtie pentru copt unsă cu ulei. în locul în care a fost codiţa ciupercuţei, se pune un cubuleţ de unt şi o linguriţă de caşcaval ras.

Se dau la cuptor aproximativ 20-25 de minute. Se garnisesc cu pătrunjel verde tocat fin. Se servesc calde cu mujdei de usturoi.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.