Ciuperci in sos tomat

Printeaza

 

O reteta de ciuperci in sos tomat, foi de dafin, boia dulce, usturoi, patrunjel, sare si piperCiuperci in sos tomat.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci din conservă
  • 4 linguri sos de roşii
  • foi de dafin
  • 1 linguriţă rasă de boia dulce
  • 2 căţei de usturoi curăţaţi
  • câteva fire de pătrunjel
  • sare
  • pipe

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă pui sosul de  roşii, boiaua, usturoiul, dafi­nul, sarea şi piperul. Le ţii pe foc mic 20 de min­ute amestecând din când în când cu o lingură de lemn.

Tai ciupercile în sferturi şi le pui în sos să fiarbă 5 minute fără capac. La sfârşit adaugi pătrunjelul şi amesteci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.