Ciuperci gratinate cu smantana si cascaval
PrinteazaCiuperci gratinate cu smantana si cascaval din: ciuperci, smantana, unt, faina, cascaval, ulei, sare, piper, ceapa verde.
- 500 g ciuperci champignon
- 100 ml smantana pentru gatit
- 2 linguri de unt
- 1 lingura rasa de faina
- 50 g cascaval
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 2 cepe verzi
Mod de preparare:
Speli ciupercile şi le tai în pa-tru. încingi uleiul într-o tigaie şi le sotezi până se rumenesc uşor. Scoţi ciupercile şi pui în locul lor untul, făina şi smântână. Amesteci până obţii un sos puţin gros.
Adaugi ciupercile, sare şi piper după gust şi laşi 1 minut pe foc. Răstorni ciupercile într-un vas, iar deasupra razi caşcavalul.
Dai la cuptor 15-20 de minute. Presari ceapa verde tocată mărunt.
Ciuperci gratinate cu smantana si cascaval
Pofta buna!