Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie

Printeaza

Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie din: ciuperci, branza telemea de oaie, unt, ou, marar, lapte.

retete

Ingredinte:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 200 g branza telemea de oi
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura marar fin tocat
  • 2-3 linguri lapte

 

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele.

Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g unt si laptele, lasand sa fiarba pina scade toata zeama.

Dupa ce s-a racit se amesteca cu branza bine framintata, mararul, oul si restul de 25 g unt.

Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile (palariile).

Se asaza intr-o tava bine unsa cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute.

Se servesc calde, asezate pe un platou si presarate cu marar tocat fin.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciuperci umplute cu legume la cuptor

Ciuperci umplute cu legume la cuptor

Ciuperci umplute cu legume la cuptor din: ciuperci, dovlecel, ardei, rosie, patrunjel, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg ciuperci cu pălăria mare 1/2 dovlecel mic 1/2 ardei gras 1 roşie tare 3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se curăţă de pieliţă, se taie picioruşele şi se spală […]

 

Ciuperci umplute in vin

Ciuperci umplute la cuptor cu verdeata

Ciuperci umplute la cuptor cu verdeata din: ciuperci, marar, patrunjel, ulei de masline, cascaval sau mozzarella, sare, piper. Ingrediente: câteva ciuperci mari (4 ciuperci de persoană) mărar şi pătrunjel verde ulei de măsline extravirgin caşcaval sau mozzarella sare piper   Mod de preparare: Rupi codiţele şi decojeşti ciupercile. Speli ciupercile şi codiţele, iar după aceea […]

 

Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor din: ciuperci, branza topita, cimbru, masline negre, ciabata, ulei de masline, patrunjel si pesmet. Ingrediente: 8 ciuperci cu palarii mari 150 g branza topita, rupta bucati 3 fire cimbru, maruntit 100 g masline negre, tocate 4 felii de ciabata 4 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi – unul zdrobit […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciuperci-cuptor-umplute-branza-oaie html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.