Ciuperci cu spanac

Printeaza

 

O reteta de ciuperci cu spanac, ceapa, cascaval, ulei, sare, piper, unt si verdeata.Ciuperci cu spanac

Ingrediente :

  • 1 kg ciuperci (albe, de cultură)
  • 1/2 kg spanac
  • 1 ceapă
  • 150 g caşcaval
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • 1 lingură unt
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul, îl speli, îl opăreşti în apă clocotită cu sare, îl scurgi şi-l toci. Speli ciupercile, le scoţi picioruşele pe care le toci şi le căleşti împreună cu ceapa tocată. Potriveşti de sare, piper şi nucşoară şi la final adaugi spanacul fiert şi tocat şi mai laşi pe foc mic 10-15 minute.

Umpli cu această compoziţie ciupercile, le aşezi într-o tavă unsă cu unt, razi peste ele caşcavalul şi le dai la cuptor pentru 30 de minute. După ce le scoţi din cuptor, le presari cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.