Ciuperci cu oua si carne

Printeaza

Ciuperci cu oua si carne din: ciuperci, ceapa, ardei, rosii, bulion, marar, usturoi, carne tocata, cartofi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci cu oua si carne

  • 500 g ciuperci
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 250 ml bulion de casă
  • mărâr verde
  • 3 căţei de usturoi
  • 500 g carne tocată
  • 2 linguri ulei
  • sare piper
  • 3 cartofi
  • ouă fierte pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se toacă nu prea mărunt. Se presară cu puţină sare şi se pune la călit.

Se adaugă carnea tocată şi se lasă până ce carnea devine albicioasă.

Apoi se adaugă ciupercile curăţate, ardeiul şi roşiile tăiate felii.

Se amestecă, se adauga bulionul de casă, cubuleţele de cartofi şi se lasă la fiert, la foc domol.

Se potriveşte gustul adaugând sare, piper şi mararul tocat.

Se curăţă usturoiul se pisează bine şi se adaugă peste ciuperci. Se lasă până scade zeama.

Se dă deoparte şi se poate servi cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada cu carne tocata, oua si ciuperci

Rulada cu carne tocata, oua si ciuperci din: carne tocata, ceapa verde, paine, oua, ciuperci, mustar, marar, sare, piper, cimbru, cascaval, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocata (pui sau vita) 10 fire ceapa verde 2 felii de paine, imuiate in lapte sau apa 6 oua fierte + 2 crude 1 cutie ciuperci 1 lingurita mustar […]

retete

Ciuperci umplute cu carne de vitel

Ciuperci umplute cu carne de vitel din: ciuperci, carne de vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci mari 250 gr. carne de vaca sau vitel 2-3 linguri ulei 1 ou 1 ceapa mare 1 virf cutit piper sare 1 lingura patrunjel si marar tocate fin   Mod de preparare […]

retete

Budincă de hrișcă și ciuperci

Budincă de hrișcă și ciuperci din: hrisca, ciuperci, oua, ceapa, rosie, dovlecel, branza, sare, piper, patrunjel, ulei. Ingrediente: 150 g hrișcă 2 ouă 4 ciuperci champignon 1 ceapă mică 1 roșie 1 dovlecel mic 100 g brânză rasă sare piper măcinat 1 legătură pătrunjel verde ulei     Mod de preparare: Speli hrișca și o […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.