Ciuperci cu maioneza

Printeaza

Ciuperci cu maioneza din: ciuperci, oua, ulei, zeama de lamaie, patrunjel, apa.

Ingrediente:Ciuperci cu maioneza

  • 300 g ciuperci
  • 3-4 ouă
  • 2 pahare ulei
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 lingură pătrunjel verde tocat fin
  • 1 l apă

 

Mod de preparare:

Faci maioneza dintr-un gălbenuş fiert şi 3 crude, 2 pahare de ulei, 1 lingură zeamă de lămâie şi sare.

Speli ciupercile, le tai felii şi le fierbi într-un litru de apă cu o lingură zeamă de lămâie, timp de 20 de minute.

Laşi ciupercile să se răcească şi apoi le amesteci cu maioneză. Aranjezi ciupercile în salatieră şi presari pătrunjel verde tocat fin.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Ciuperci cu maioneza si usturoi din: ciuperci, maioneza, usturoi, cimbru, piper alb, busuioc. Ingredinte: 500 gr. ciuperci 200 gr. maioneza 5-6 catei usturoi cimbru piper alb busuioc   Mod de preparare Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs. Se pot folosi si ciuperci de la […]

 

Cosulete cu ciuperci si maioneza

Cosulete cu ciuperci si maioneza

  O reteta delicioasa de cosulete cu ciuperci , sare, piper, oua, piept de pui si patrunjel. Ingrediente: foaie aluat franţuzesc 300 g ciuperci din conservă sare piper 2 ouă un piept de pui 1 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Se dezgheaţă aluatul, se întinde cu sucitorul pe planşetă şi, cu un pahar, potrivit, […]

 

Rosii umplute cu ciuperci, maioneza, usturoi si verdeata

Reteta zilei: Rosii umplute cu ciuperci, maioneza, usturoi si verdeata

O reteta extrem de simpla de rosii umplute cu o pasta formata din ciuperci, maioneza, usturoi, verdeata, sare si piper, decorata cu masline negre si verdeata. Ingrediente: ciuperci (proaspete sau din cutie) maioneza 5-6 catei de usturoi verdeata sare si piper       Mod de preparare: Ciupercile se spala si se curata, apoi se […]

 

Ciuperci cu arpacas

Ciuperci cu gelatină şi maioneză

Ciuperci cu gelatină şi maioneză Ingrediente: 1 kg ciuperci 1 ceapă 1 linguriţă unt gelatină maioneză   Mod de preparare: Se spală, se curăţă şi se taie ciupercile felii subţiri ca tăiţeii. Se aşază într–o cratiţă împreună cu o ceapă întreagă, o lingură de unt şi sare. Se acoperă totul cu apăşi se lasă să […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.