Ciuperci cu ficat si smantana

Printeaza

Ciuperci cu ficat si smantana din: ficat de vită sau porc, ciuperci albe, smântână de gătit, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ciuperci_cu_ficat_si_smantana

Ingrediente:

  •  300 g ficat de vită sau porc
  •  10 ciuperci albe
  •  300 ml smântână de gătit
  •  ulei
  •  o legătură pătrunjel
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Ficatul se taie cuburi cât mai mici care se prăjesc în 3 linguri de ulei. Se amestecă periodic si se presară sare şi piper.

Se adaugă ciupercile si se călesc împreună, apoi se lasă până ce scade apa ciupercilor, i aproximativ 10 minute.

Se adaugă smântână, se mai fierbe 10 minute si se aduce la masă cu pătrunjel.

Ciuperci cu ficat si smantana

Ciuperci_cu_ficat_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.