Ciuperci cu cascaval si unt la cuptor

Printeaza

Ciuperci cu cascaval si unt la cuptor din: ciuperci, caşcaval, sare, piper, margarină sau unt.

Ingrediente:Ciuperci_cu_cascaval_si_unt_la_cuptor

  • 500 g ciuperci
  • 200-250 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • 50 g margarină sau unt

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le îndepărtezi picioruşele şi le umpli pe fiecare cu caşcaval ras pe răzătoarea mică. Aşezi ciupercile în tava unsă cu margarină sau cu ulei, una lângă alta şi mai presari, even­tual, sare, piper şi un pic de margarină sau unt în fiecare pălărie.

Dai tava la cuptor timp de 20-30 de minute. Serveşti ciupercile fierbinţi.

Ciuperci cu cascaval si unt la cuptor

Ciuperci_cu_cascaval_si_unt_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.