Ciuperci “Castane”

Printeaza

Ciuperci “Castane”

Ciuperci "Castane"Aceste ciuperci maronii sunt o combinaţie între champignon si ciuperci de câmp. Sunt ceva mai mari decât ciupercile champignon, au o textură mai compactă şi o aromă mai bogată.

Ciupercile „castane” îmbunătăţesc gustul oricărei mâncări. Ele pot fi adăugate la supe, salate şi paste şi au un gust suficient de delicat, pentru a putea fi servite pe un platou cu legume.

Aceste ciuperci sunt recomandabile tuturor bucătarilor cărora le place să experimenteze cu reţete internaţionale, deoarece pot fi folosite pentru prepararea oricărei mâncări pe bază de ciuperci.

Mâncărurile asiatice folosesc frecvent aceste ciuperci aromate, în mâncăruri stir-fry rapide. Aroma lor aparte este bine pusă în valoare prin prâjirea la grătar, în special după ce au fost marinate în ceapă, usturoi şi ulei de măsline.

Presărate cu brânză rasă şi cu pătrunjel, ele vor constitui, de asemenea, o garnitură delicioasă.

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciuperci-castane html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.