Ciuperci, carne de pui si arpacas

Printeaza

Ciuperci, carne de pui si arpacas din: pui, morcov, telina, ceapa, ulei de masline, frunze de dafin, cimbru, arpacas, ciuperci, rosii.

Ingrediente:Ciuperci_carne_de_pui_si_arpacas

  • pui
  • morcov
  • ceapa
  • telina
  • ulei de masline
  • 2 frunze de dafin
  • cimbru
  • arpacas
  • ciuperci
  • rosii

 

Mod de preparare:

Folosesti un pui la rotisor.Tai cantităţi egale de morcov, ceapă şi ţelină şi le rumenesti în ulei de măsline.

Pui carnea în vas şi torni apă cât să o acopări. Completezi cu 2 frunze de dafin, cimbru uscat şi arpacaş.
Lasi ingredientele pe foc până când se înmoaie arpacaşul. Când e gata completezi cu ciuperci şi roşii feliate.

Scoti puiul, îndepărtezi carnea de pe oase, o tai în fâşii şi o pun în bol. Preparatul este gata.

Ciuperci, carne de pui si arpacas

Ciuperci_carne_de_pui_si_arpacas

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.