Ciuperci cu bulion

Printeaza

O reteta simpla de ciuperci cu bulion din: ciuperci, ceapa, ardei gras, usturoi, bulion, sare, piper si patrunjel verde.

Ingrediente:Ciuperci cu bulion

  • 1 kg ciuperci (champignon, pleurotus, ghebe)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rgas
  • 3-4 catei de usturoi
  • 200 g bulion/ pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Spala ciupercile, rupele coditele si toata mare atat palariile, cat si coditele. Ceapa, o tai julien, iar ardeiul, in bucati mici. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in ulei. Cand s-au inmuiat adauga ciupercile.

Acopera cratita cu capac, lasa sa se inmoaie ciupercile si sa scada putin. Adauga bulionul, apoi lasa pe foc mic 15 minute.  Potriveste de sare si piper. Adauga patrunjelul tocat marunt. Serveste-le cu mamaliga.

Ciuperci cu bulion

Ciuperci cu bulion

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciuperci cu bulion

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.