Ciuperci la borcan

Printeaza

Ciuperci la borcan din: ciuperci, lamaie, sare, otet, mustar, untdelemn.

Ingrediente:

  • ciuperci
  • lamaie
  • sare
  • otet
  • mustar
  • untdelemn

 

Mod de preparare:

Ciuperci la borcan: Ciupercile se aleg, se curăţă, se spală la fel ca în reţeta ante­rioară, apoi se trec prin puţină zeamă de lămâie ca să rămână albe.

opăresc apoi în apă clocotită cu sare (2% sare), unde se ţin patru-cinci minute. lasă să se scurgă pe o sită, apoi se aşează în borcane.

prepara oţetul adăugând, la un litru de oţet de 9°, un litru şi jumătate de apă, 25 g sare la fiecare litru de lichid şi se fierbe în clocote.

Când s-a mai răcit, se adaugă puţin muştar şi se toarnă peste ciuperci în borcane atât cât să le acopere bine, adăugând la fiecare borcan un strat de untdelemn de 1-2 cm.

închid borcanele cu folie adezivă şi se păstrează într-un loc uscat şi rece.

 

 

Chec Pufos Tradițional – Rețeta Autentică de Familie

Chec Pufos Tradițional – Rețeta Autentică de Familie din: oua, zahar, faina, lapte, ulei, praf de copt, esenta de vanilie, sare. Descoperă secretul unui chec pufos și delicios cu această rețetă tradițională de familie. Perfect echilibrat și ușor de preparat, acest chec este o alegere ideală pentru orice ocazie.   Ingrediente: 4 ouă la temperatura […]

Omleta cu peste – Reteta pentru diabetici

Omleta cu peste – Reteta pentru diabetici din: peste, ulei de masline, ardei gras, usturoi, oua, patrunjel. Ingrediente 600 g de peste 5 linguri de ulei de masline(sau de floarea soarelui) 2 ardei grasi 2 catei de usturoi 6 oua patrunjel   Mod de preparare Se poate pregati cu peste congelat sau sarat. Pestele congelat […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.