Ciulama din pipote şi inimi

Printeaza

Ciulama din pipote şi inimi din: pipote si inimi de pui, zarzavat pentru supa, unt, faina, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Ciulama_din_pipote_si_inimi

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • zarzavat pentru supa
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli pipotele şi Inimi­le. Le pui la fiert în apă cu sare, spumezi şi apoi adaugi zarza­vatul pentru supă.

Intr-o tigaie pui untul la topit, adaugi făina şi apoi zeama fierbinte.

Amesteci continuu, pentru a nu se forma cocoloaşe. Fierbi până când ca­pătă consistenţa unei smântâni mai groase. Serveşti ciulamaua cu pătrunjel şi mămăligă.

Ciulama din pipote şi inimi

Ciulama_din_pipote_si_inimi

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Niculescu Ioana

    Ciulamaua asta din pipote si inimi o s-o incerc si eu

  2. Am facut eu si a iesit bunicica

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.