Ciulama de pui cu ciuperci

Printeaza

Ciulama de pui cu ciuperci din: pui, untdelemn, faina, ciuperci, sare, lamaie.

Ciulama de pui cu ciuperciIngrediente:

  • un pui
  • 100 ml untdelemn
  • 3 linguri făină
  • 500 g ciuperci
  • sare
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Se spală puiul şi se fierbe cu o ceapă. Când este fiert se strecoară supa şi se scoate carnea de pe oase. Se adaugă faina în untdelemnul încins, se încorporează bine şi se stinge cu supa de pui, adăugată puţin câte puţin şi amestecând mereu până se obţine o ciulama subţire şi bine fiartă.

Se adaugă ciupercile care au fost fierte separat şi înăbuşite, se adaugă şi carnea de pui şi se lasă să dea câteva clocoţe. Se serveşte cu mămăligă. (Ciupercile se fierb 10-15 minute, în apă cu două linguri de zeamă de lămâie.)

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.