Ciulama de praz

Printeaza

Ciulama de prazCiulama de praz

Toci mărunt 3-4 fire de praz şi le pui la fiert cu o cantitate dublă de apă. Le fierbi bine până devin ca un piure.

Le baţi bine, le pasezi şi le adaugi 2 linguri de făină, 1-2 linguri condimente şi completezi cu apă sau zeama rămasă de la fierberea prazu­lui.

Amesteci bine şi fierbi la foc mic, să nu se lipească, până când această compoziţie devine o pastă ca o ciulama.

O tragi de pe foc şi presari pătrunjel tocat fin.

O serveşti cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciulama de praz

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.