Ciulama de dovlecel cu marar

Printeaza

Ciulama de dovlecel cu marar: dovlecel, lapte, sare, unt, faina, ou, smantana, marar.

Ciulama de dovlecel cu marar

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 2 căni lapte
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri unt
  • 4 linguri făină
  • 1 ou
  • 175 g smântână
  • mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi dovlecelul de coajă şi îl tai cubuleţe. Intr-o crăticioară pui laptele cu 1 praf de sare, adaugi dovlecelul şi laşi să fiarbă.

Rumeneşti făina în unt şi adaugi laptele, împreună cu dovlecelul. Amesteci şi adaugi oul bătut.

Când se îngroaşă ca o smântână, opreşti focul. Adaugi smântână, mărarul tocat mă­runt şi omogenizezi.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciulama de hribi cu verdeata

Ciulama de hribi cu verdeata 

Ciulama de hribi cu verdeata din: hribi, ulei, faina, zahar, lapte, smantana, sare, piper, marar. Ingrediente: 1/2 kg hribi 100 ml ulei 2 linguri cu făină 1 lingură cu zahăr 1 cană cu lapte 1 cană cu smântână sare piper mărar tocat   Mod de preparare: Curăţaţi hribii de frunze şi nisip, spălaţi cu atenţie în […]

 

Ciulama aromata de pasare

Ciulama aromata de pasare

Ciulama aromata de pasare din: carne de pasare, nuci, usturoi, faina, sare, piper, unt, ulei. Ingrediente: carne de pasăre 1 kg nuci 2 căpăţâni usturoi 2 linguri făină sare piper unt ulei   Mod de preparare: Se fierbe carnea de pasăre într-o oală, pe jumătate. Nucille curăţate se pisează împreună cu usturoiul, piperul şi sarea până […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.