Ciulama de ciuperci cu verdeata

Printeaza

Ciulama de ciuperci cu verdeata din: ciuperci, ceapa, faina, margarina, marar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ciulama de ciuperci cu verdeata

  • 1/2 kg ciuperci (2 cutii de ciuperci)
  • 1 ceapă
  • 1 lin­gură de făină
  • 100 g margarină
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile, se spală, se taie felii mari şi se pun la fiert în 2 căni de apă împreună cu ceapa tăiată în patru. Se fierb până se înmoaie ciupercile, apoi şe scoate ceapa.

Făina se amestecă cu apă rece şi se adaugă peste ciuperci. Se lasă la fiert până se leagă sosul. Deasupra se pun bucăţele de margarină, verdeaţa tocată mărunt şi se po­triveşte de sare şi piper.

Se serveşte fierbinte, cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Azi fac si eu ciulama de ciuperci, sa vedem cum iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.