Ciulama de ciuperci cu lapte si marar

Printeaza

Ciulama de ciuperci cu lapte si marar din: ciuperci, faină, unt, lapte, mărar, sare, piper măcinat.

Ciulama de ciuperci cu lapte si marar

Ingrediente:

  • 350 g ciuperci
  • 3 linguri faină
  • 2 linguri unt
  • 1 cană lapte
  • mărar tocat
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare:

Se pregătesc ciupercile ca în reţeta anterioară, apoi se lasă într-o farfurie adâncă cu puţină sare, ca să lase zeamă.

Separat, pe foc mic, se pregăteşte o ciulama groasă din două linguri de unt, trei linguri de faină şi o cană de lapte.

Timpul necesar pentru pregătirea ciulamalei este de 20 de minute.

Ciupercile se scad pe foc mic cu puţină apă, apoi se pun peste ciulama şi se fierb o jumătate de oră la foc mic. în timpul fierberii, se adaugă câte puţin vin alb.

Ciulamaua se serveşte caldă, cu mărar tocat presărat deasupra şi puţiil piper măcinat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciulama de ciuperci cu lapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.