Ciulama cu pui si ciuperci

Printeaza

Ciulama cu pui si ciuperci din: piept de pui, ceapa, ciuperci, smantana, apa, usturoi, faina, ulei, sare, piper, marar.

Ingrediente:Ciulama_cu_pui_si_ciuperci

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 150 ml smantana lichida
  • 500 ml apa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar proaspat

 

Mod de preparare:

Intr-un ceaun cu ulei pui ceapa tăiată mărunt. O laşi la călit circa 3 minute, apoi adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe. Când carnea se albeşte, adaugi ciupercile felii, sarea, piperul şi apa.

Laşi să fiarbă la foc mic, iar când ciupercile şi carnea sunt gata, torni smântână bătută cu făina, amesteci continuu şi opreşti focul după 10 minute. La final, pui usturoiul pisat şi mărarul tocat marunt.

Ciulama cu pui si ciuperci

Ciulama_cu_pui_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.