Ciulama cu ciuperci

Printeaza

O reteta de ciulama cu ciuperci si lapte, ulei, sare, faina, piper, paturnjel si un cubulet de unt.

Ingrediente:Ciulama cu ciuperci

  • un kilogram ciuperci
  • 800 g lapte
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • 3-4 linguri faina
  • piper
  • 2-3 legaturi patrunjel
  • un cubulet unt

 

Mod de preparare:

Se curata ciupercile de pielite se spala bine in cateva ape. Se toaca bucati potrivite si se fraca cu sare. Se pune ulei intr-o tigaie si se pun ciupercile sa se caleasca in sucul lor. Cat stau pe foc, nu se adauga nicio picatura de apa ca sa nu le inmoaie.

Dupa ce s-au calit ciupercile, se potrivesc cu sare si piper, cat este nevoie si se pune faina cernuta si laptele caldut putin cate putin, sa nu faca cocoloase.

Se lasa sa se fiarba cinci minute, amestecandu-se continuu si la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt si un cubulet de unt. Se serveste cu mamaliga calda.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.