Ciulama cu carne de porumbel si ciuperci

Printeaza

Ciulama cu carne de porumbel si ciuperci din: porumbel, ceapa, ciuperci, condimente, ulei, faina si marar.

Ingrediente:Ciulama_cu_carne_de_porumbel_si_ciuperci

  • 1 porumbel
  • 2 cepe
  • 6-7 ciuperci proaspete
  • 1 lingură condimente, uscate de legume
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • mărar

 

Mod de preparare:

Pui la fiert într-un litru de apă porumbelul şi cepele pentru 30 de minute. După ce a fiert, îl scoţi pe o farfurie, iar în zeama rămasă adaugi 6-7 ciuperci tăiate mărunt sau felii, condimentele uscate de legume şi mai fierbi 15 minute. Într-o cratiţă, încingi trei linguri de ulei, adaugi făina şi o căleşti până se îngălbeneşte.

Adaugi treptat supa în care ai fiert porumbelul, ciupercile şi amesteci continuu. Laşi pe foc mic până se îngroaşă. Aşezi porumbelul pe o farfu rie, pui ciulamaua şi presari mărar.

Ciulama cu carne de porumbel si ciuperci

Ciulama_cu_carne_de_porumbel_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.