Ciorba de vitel

Printeaza

Ciorba de vitel 

Ingrediente:Ciorba de vitel

  • 2 l apă
  • 1 l borş
  • 1 kg carne de vitel
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1/4 varza mica
  • 2 roşii
  • verdeaţă (mărar, pătrunjel, leuştean)
  • sare

Mod de preparare:

Se fierb bucăţile de carne şi se ia spuma. Se pune morcov, şi o rădăcină de pătrunjel, puţină varză şi ceapă tăiată mărunt,rosiile. Se adaugă borşul fiert separat, verdeaţă şi sare.

Se drege cu gălbenuş şi smântână.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.