Ciorbita de pui cu bors si sfecla rosie

Printeaza

Ciorbita de pui cu bors si sfecla rosie din: pui, sfecla rosie, telina, praz, morcovi, radacina de patrunjel, varza, ceapa, untura, faina, rosii, foaie de dafin, oregano, bors, sare, piper, condiment vegetal, smantana.

Ingrediente:Ciorbita_de_pui_cu_bors_si_sfecla_rosie

  • 1 pui
  • 500 g sfecla rosie
  • 1 telina
  • 2 fire praz
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 varza
  • 2 cepe potrivite
  • 3 linguri untura
  • 1 lingurita faina
  • 4 rosii fara coaja si seminte, maruntite
  • 1 foaie de dafin
  • 1 legatura oregano
  • 1 cana bors
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita condiment vegetal
  • 1 pahar smantana

 

Mod de preparare:

Tai legumele în cubuleţe, iar varza o tai fideluţă. Căleşti legumele în grăsimea încinsă.

Adaugi 3 litri de apă fierbinte, carnea tăiată bucăţele, condiment vegetal şi sare. Fierbi la foc mic.

Smântână, amestecată cu o lingură de făină, roşiile şi o cană cu borş le adaugi în oala de pe foc.

Adaugi apoi sfecla dată pe răzătoarea mare şi fierbi până când carnea devine moale.

Adaugi oregano tocat fin şi serveşti cu smântână.

Ciorbita de pui cu bors si sfecla rosie

Ciorbita_de_pui_cu_bors_si_sfecla_rosie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de pui, imi place mult, o sa fac si eu zilele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.