Ciorbiţă de zarzavat

Printeaza

Ciorbiţă de zarzavat

Ingrediente:Ciorbita de zarzavat

  • 1 rădăcină mică de pătrunjel
  • 1 morcov mare
  • 1 rădăcină mică de ţelină
  • 1 conopidă mică
  • 1 ceapă mare
  • 2 ardei potriviţi
  • 2 cartofi potriviţi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de frunze de ţelină
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 pahar de iaurt degresat

Mod de preparare:

Toate zarzavaturile le speli şi le cureţi, apoi le tai în cuburi mici şi le pui într-o oală la dunstuit. Dunstuitul se face cu 2 linguri de ulei şi cu 4 linguri de apă. Acoperi cu un capac şi laşi 10-15 minute, dar mai amesteci între timp.

După ce s-au dunstuit, potriveşti de sare şi vei turna peste ele apă fierbinte. Apoi adaugi şi frunzele de pătrunjel şi ţelină tăiate mărunt, pui capac şi laşi la fiert. Când legumele sunt gata, laşi ciorba la răcit şi o potriveşti cu iaurt degresat, după gust.

Ciorbiţă de zarzavat

Ciorbita de zarzavat

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.