Ciorbita cu carnaciori

Printeaza

O reteta de ciorbita cu carnaciori din: cartofi, morcovi, gulie, telina verde, ceapa, ulei, supa de legume, bors, carnaciori, sare si piper.

Ingrediente:Ciorbita cu carnaciori

  •  300 g cartofi rosii
  • 150 g morcovi
  • 150 g gulie
  • 100 g telina verde
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 600 ml supa de legume
  • 200 ml bors
  • 8 carnaciori
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi. Se taie cuburi si morcovii si gulia. Se taie felii telina verde. Ceapa se toaca. Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa; se adaugă cartofii şi restul de legume. Se călesc cca 2 min.

Se adaugă supa şi se lasă să fiarbă la foc mediu 10 min. Apoi se adaugă borşul şi se mai lasă 5 min. Cârnăciorii se taie bucăţi de cca 2 cm. Se prăjesc în ulei, apoi se aşază în ciorbiţă; se să­rează şi se piperează.

Ciorbita cu carnaciori

Ciorbita cu carnaciori

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.