Ciorba de sfecla cu varza rosie din: sfecla, morcovi, telina, cartofi, varza rosie, ceapa, cub concentrat de legume, usturoi, otet, ulei, sare. Ingrediente: 4 sfecle mici 2 morcovi 2 fire ţelină 2…
Ciorbe gustoase (2015)
PrinteazaCiorbe gustoase:
Ciorba cu galuste de paine si chimen
Ciorba cu galuste de paine si chimen din: ceapă, morcov, roşii, ţelină, seminţe de chimen, mazăre, pastă de tomate, borş, ulei, miez de paine, oua, lapte, lustean, sare, piper. Ingrediente: o ceapă 1 morcov…
Ciorba de dovlecel cu naut si mazare
Ciorba de dovlecel cu naut si mazare din: dovlecei, ceapa, naut, morcov, mazare, lamie, sare, paste mici, ulei. Ingrediente: 2 dovlecei mari o legătură ceapă un morcov 2 linguri năut fiert…
Bors romanesc din piept de vita
Bors romanesc din piept de vita din: piept de vită, os mare cu măduvă, supa de carne, capa, morcov, varza, radacina de patrunjel, sfecla rosie, păstârnac, ţelină, cartofi, borş, sare, piper boabe, smântână, foi…
Ciorba din carne afumata si varza
Ciorba din carne afumata si varza din: carne afumată, slănină afumată, ceapă, frunze de gulii şi varză, untură porc, sare, piper,făină, mărar, lapte acru, usturoi, ouă. Ingrediente: 500 g carne afumată 100…
Pofta buna!
Foarte buna ciorba de sfecla