Ciorba de vitel cu bors

Printeaza

Ciorba de vitel cu bors din: piept de vitel, ceapa, cartof, morcov, telina, ardei, suc de rosii, fasole, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de vitel cu bors

  • 800 g piept de viţel
  • 1 ceapă
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 felie ţelină
  • 1 ardei gras
  • 400 ml suc de roşii
  • 5 păstăi fasole verde
  • 1 ardei iute
  • leuştean
  • pătrunjel
  • 500 ml borş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea de pieliţe, o speli şi o aşezi într-o oală cu apă rece şi puţină sare. Spumezi până când zeama rămâne limpede. Cureţi legumele, le speli, le tai după preferinţă şi le adaugi în supă când carnea este aproape fiartă.

Laşi totul să fiarbă până când legumele şi carnea sunt bine pătrunse. Adaugi sucul de roşii, ardeiul iute feliat fin, potriveşti gustul de sare şi piper şi mai laşi să fiarbă 10 minute.

Fierbi separat borşul, îl spumuieşti şi acreşti cu el ciorba, după gust. Opreşti focul după câteva clocote, adaugi leuşteanul tocat, acoperi cu capac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.