Ciorba de varza cu slanina afumata

Printeaza

Ciorba de varza cu slanina afumata din: foi de varză, slanina afumata, ulei, ceapa, faina, bulion, apa, sare, cub supă de legume.

Ciorba_de_varza_cu_slanina_afumata

Ingrediente:

  • 1 kg foi de varză
  • 5 felii slănină afumată
  • 1 ceapă mare
  • ulei pentru prăjit
  • 1 lingură bulion
  • 2 linguri făină
  • apă
  • sare
  • 1 cub supă de legume

Mod de preparare:

Speli frunzele de varză, le opă­reşti, apoi le scurgi, le tai fâşii şi le pui la fiert în altă oală cu slănina afumată tă­iată mărunt.

Căleşti ceapa în ulei până de­vine sticloasă, adaugi bulionul, torni peste ingredientele din oală şi laşi să fiarbă.

Când sunt fierte, condimentezi după gust, apoi adaugi cubul de supă de legume. Pui într-o cană lingurile de făină, apă şi amesteci, să nu facă cocoloaşe.

Torni în oala cu ciorbă, laşi să mai dea câteva clocote şi iei de pe foc.

Ciorba de varza cu slanina afumata

Ciorba_de_varza_cu_slanina_afumata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.