Ciorba de vacuta cu suc de rosii

Printeaza

Ciorba de vacuta cu suc de rosii din: carne de vaca, dovlecel, telina, ceapa, pastarnac, rosii in bulion, bors, sare, oua.

 

Ingrediente:Ciorba de vacuta cu suc de rosii

  • 300-400 g carne de vaca
  • 1 dovlecel
  • 1 bucata telina
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie rosii in bulion
  • bors
  • sare
  • 2 oua

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de vaca si se fierbe aproximativ 1 ora si jumatate.

Se curata si se taie legumele.

Se adauga in oala peste carnea de vaca.

Se adauga 2-3 lingurite praf de bors.

Se lasa la fiert aproximativ jumatate de ora si se adauga rosiile.

Se mai lasa apoi inca o jumatate de ora la fiert. La sfarsit se adauga 2 oua batute.

 

 

Pofta buna!


 

poate te intereseaza si:

Ciorbă ţarănească de văcuţă

Ciorba de vacuta cu legume si leustean

Ciorba de vacuta cu legume si leustean din: antricot de vita, rasol de vita, cartofi, ceapa, radacina de patrunjel, morcovi, telina, leustean, mazare, bors si sare. Ingrediente: 600 g antricot de vita 1 rasol de vita 2 cartofi 1 ceapa 1 radacina patrunjel 2 morcovi 1 telina mica 1 legatura leustean 100 g mazare boabe […]

Ciorba de vacuta in farfurie comestibila

Ciorba de vacuta in farfurie comestibila din: pulpa de manzat, ceapa, morcovi, ardei grasi, mazare, porumb, bulion, sare de lamaie, concentrat de legume, telina, patrunjel verde, cartofi, ulei, sare, faina, apa, lapte, zahar, sare, unt, drojdie si mac. Ingrediente: 1 kg pulpa de manzat 3 cepe mari 2 morcovi 2 ardei grasi 200 g mazare […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.