Ciorba de vacuta cu leustean si bors

Printeaza

Ciorba de vacuta cu leustean si bors din: carne de vită, ceapă, morcov, ţelină, roşii în bulion, ardei gras, cartofi, leuştean, borş, boia dulce, piper, sare, ardei iute.

Ciorba_de_vacuta_cu_leustean_si_bors

Ingrediente:

  • 750 g carne de vită
  • 1 ceapă mare
  • 1 morcov
  • 100 g ţelină
  • 1 cutie roşii în bulion
  • 1 ardei gras
  • 12 cartofi
  • 1 legătură leuştean
  • 500 ml borş
  • boia dulce
  • piper
  • sare
  • ardei iute

Mod de preparare:

Tai carnea cubuleţe, o speli, o acoperi cu apă şi o pui la fiert.

După ce se opăreşte, o scurgi, o speli cu apă rece şi o pui din nou la fiert cu patru litri de apă. Spumezi.

Când carnea este aproape fiar­tă, pui legumele curăţate (mai puţin cartofii), spălate şi tăiate mărunt şi laşi pe foc până când legumele sunt fierte.

Adaugi cartofii tăiaţi cubu­leţe, roşiile în bulion to­cate, boia, sare şi piper, după gust, şi mai laşi 15-20 de minute, la foc mic.

Torni borşul fiert separat şi spumuit. lei oala de pe foc şi pre­sari leuşteanul tocat.

Acoperi cu un capac 10 minute să se aro- matizeze, după care o serveşti cu un ar­dei iute.

Ciorba de vacuta cu leustean si bors

Ciorba_de_vacuta_cu_leustean_si_bors

Pofta buna!


 

Bors cu carne de vacuta si smantana

Ciorba de vacuta cu bors

Ciorba de vacuta cu bors din: carne de vita, morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, varza, cartofi, rosii, fasole pastai, patrunjel, leustean, sare, bors. Ingrediente: 1 kg carne de vită mai tânără (cu os, sau coaste) 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 1 telină 2 cepe 1/4 varză albă crudă 2 cartofi 3 roşii coapte […]

Ciorba ardeleneasca de vacuta

Ciorba de vacuta cu parmezan

Ciorba de vacuta cu parmezan din: piept de vita, ceapa, morcov, usturoi, ulei, pasta de rosii, telina, ardei, unt, parmezan. Ingrediente: 300 g piept de vită 1 ceapă roşie 1 căţel de usturoi 1 morcov 2 linguri ulei 2 linguri pastă de roşii 500 g ţelină (rădăcina) sare ardei iute 2 felii pâine 1 lingură […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.