Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt

Printeaza

Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt

Ingrediente:Ciorba taraneasca de vara dreasa cu iaurt

  • 1 mână de mazăre
  • 1 mână de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2-3 roşii
  • 500 g iaurt
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi mazărea, fasolea, cartofii, ceapa, morcovul, pătrunjelul, apoi razi rădăcinoasele, tai mărunt ceapa, cartofii cuburi şi le pui la fiert cu mazărea.

Când apa dă în clocot, adaugi şi fasolea verde ruptă bucăţi şi un praf de sare şi laşi să fiarbă legumele pe foc mic. Opăreşti roşiile, le decojeşti, le tai bucăţele şi le adaugi în oală când toate legumele sunt fierte.

Dupa cateva minute torni iaurtul diluat cu 100 ml apa, potrivesti gustul de sare si piper si mai dai ciorba in cateva clocote. O dai apoi deoparte si presari verdeata tocată.

Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt

Ciorba taraneasca de vara dreasa cu iaurt

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de fasole verde dreasa cu iaurt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.