Ciorba taraneasca de cocos

Printeaza

Ciorba taraneasca de cocos din: cocos, ceapa, morcovi, bulion, fidea, oua, gris, telina, ardei gras, concentra de legume, concentrat de bors.

Ingrediente:Ciorba taraneasca de cocos

  • 1 cocoş de ţară
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi potriviţi ca mărime
  • 1 cană de bulion
  • 2 rotocoale de fidea
  • 2 ouă
  • 200 g griş pentru găluşte
  • frunze de la 1 ţelină
  • 1 ardei gras roşu, verde sau galben
  • 2 linguri concentgrat de legume
  • concentrat de bors

 

Mod de preparare:

Cureţi cocoşul, îl speli, îl porţionezi şi îl pui într-o oală de 8 litri cu apă, cât să acopere 3/4 din oală. Adaugi şi 2 linguri de concentrat de legume.

După ce a fiert timp de o oră, toci ceapa şi morcovul, apoi şi ardeiul gras şi le adaugi în oală. Pui şi bulionul. Când este totul fiert, pui fideaua. Baţi bine ouăle cu o furculiţă şi le ames­teci cu grisul.

Cu o lingură pui găluştile în ciorbă. Toci ţelina mă­runt şi, totodată, adaugi şi concentratul de bors după gust.

După ce ai pus găluştile în cior­bă, mai laşi ciorba pe foc cel mult un sfert de oră.

 

Ciorba taraneasca de cocos

Ciorba taraneasca de cocos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.