Ciorba taraneasca cu piept de porc

Printeaza

Ciorba taraneasca cu piept de porc din: piept, ceapa, cartofi, fasole, morcov, gogosar, taitei, bors, leustean, rosii.

Ingrediente:Ciorba_taraneasca_cu_piept_de_porc

  • 500 g piept de porc
  • 1 ceapă
  • 8 cartofi
  • o mână fasole păstăi
  • 1 morcov
  • 1 gogoşar
  • 100 g tăiţei
  • 500 ml borş
  • leuştean
  • 3 l apă
  • 4 roşii coapte

 

Mod de preparare:

Pieptul de porc îl fierbi în 3 l de apă. Când carnea a fiert pe jumătate, pui ceapa, morcovul, fasolea păstăi şi le fierbi în continuare. Când au fiert legumele şi carnea, adaugi cartofii şi gogoşarul tăiate cuburi.

Când au fiert cartofii, adaugi tăiţeii, sarea, borşul şi roşiile curăţate de coajă şi călite înainte. După ce a fiert ciorba, adaugi leuşteanul tocat fin.

Ciorba taraneasca cu piept de porc

Ciorba_taraneasca_cu_piept_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.