Ciorba taraneasca cu patlagele rosii si carne

Printeaza

Taie câteva cepe în felii şi pune-le să fiarbă în zeamă de pasăre sau în zeamă de carne, adăugând bucăţele de pasăre sau carne de vacă. Adaugi sare, ardei roşu pisat.

Mai adaugi pătlăgele roşii, când sunt, sau prune verzi necoapte, morcovi, frunză de ţelină, leuştean, toate tăiate mărunt.

In timpul fiertului, spumezi mereu.

Când dai la masă, presari pătrunjel tocat.

Ciorba taraneasca cu patlagele rosii si carne

Ciorba_taraneasca_cu_patlagele_rosii_si_carne

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca de gaina

Ciorba taraneasca de gaina din: carne de gaina, zarzavat, ceapa, cartofi, ardei, rosii, mazare, varza, fasole, leustean, patrunjel, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 600-700 g carne de găină 2 1/2 l apă sare zarzavat pentru supă 1 ceapă 500 g cartofi 2 ardei graşi 300 g roşii puţină varză albă 200 g mazăre câteva păstăi de […]

 

Ciorba_taraneasca_cu_bors

Ciorba taraneasca cu bors

Ciorba taraneasca cu bors din: pui, morcovi, cartofi, telina, ceapa, ardei, rosii, fidea, condiment, bors, patrunjel, leustean. Ingrediente: 1 pui întreg de ţară 2 morcovi 5 cartofi 1 ţelină 2 cepe 1 ardei gras 3 roşii 150 g fidea sau tăiţei de casă 1 lingură condiment vegetal 1 l borş de ţară 1 legătură pătrunjel […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.