Ciorba taraneasca cu legume

Printeaza

Ciorba taraneasca cu legume din: ardei, mazare, fasole, varza, cartofi, morcov, patrunjel, telina, pastarnac, ceapa, rosii, ulei, otet, verdeata, sare.

Ingrediente:Ciorba taraneasca cu legume

  • 3 ardei
  • 100 g mazăre
  • 100 g fasole verde
  • 1 varză mică
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 ţelină
  • 2 păstârnac
  • 3 cepe
  • 3 roşii (1 lingură de bu­lion)
  • 1 lingură de ulei
  • oţet
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Legumele tăiate mărunt se pun la fiert în 3 l de apă clocotită cu sare în ordinea fierberii: mor­covul, ţelina, rădăcina de pătrunjel, păstâmacul, ceapa.

După un timp se adaugă: varza, cartofii, ardeii, iar la sfârşit mazărea şi fasolea verde (dacă sunt din conservă).

Când s-au fiert se adaugă roşiile tăiate felii subţiri, verdeaţa tocată mărunt, se acreşte, după gust, cu oţet sau cu zeamă de lămâie şi se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.