Ciorba taraneasca cu iaurt si legume

Printeaza

Ciorba taraneasca cu iaurt si legume din: apa, zer, mazare, fasole verde, cartofi, ceapa, morcov, patrunjel, rosii, marar, sare.

Ingrediente:Ciorba_taraneasca_cu_iaurt_si_legume

  • 2 l apa
  • 1 l zer sau 500 g iaurt diluat cu apa
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul şi ceapa, le tai mărunt şi le pui la fiert în apă rece, alături de mazăre. Când începe să clocotească, adaugi fasolea ruptă în bucăţi potrivite.

După 5 minute, adaugi roşiile date pe râzătoare şi cartofii tăiaţi cuburi.

Inainte de a fi complet fierte, sărezi legumele după gust, torni zerul sau iaurtul diluat cu apă şi presari verdeaţa.

Ciorba taraneasca cu iaurt si legume

Ciorba_taraneasca_cu_iaurt_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.